Hyvän Paimenen kappeli

    Kalevankatu 3, 2. krs
    Seinäjoki

    Hyvän Paimenen kappeli sijaitsee aivan Seinäjoen keskustassa rautatieasemaa vastapäätä. Kalevankadulla on portaat ja hissi toisen kerroksen sisäpihalle. Kappeliin pääsee myös Valtionkadun puolelta portaita pitkin.
Esa Luomaranta

Pastori

Esa Luomaranta
p. 040 5036397
esa.luomaranta@sley.fi

Leena Ylimäki

Lapsi- ja perhetyöntekijä

Leena Ylimäki
leena.ylimaki@sley.fi

 

Kertsi-illat ja opiskelijatyö

Seidi Koivusalo
seidi.koivusalo@gmail.com

Image

Lisäksi toiminnassa on paljon vapaaehtoisia. Esimerkiksi messun toteuttamiseen voi osallistua kantamalla ristiä ristikulkueessa tai lukemalla pyhäpäivän raamatuntekstejä. Kirkkokahveista saadaan nauttia, kun vapaaehtoisia on mukana tuomassa pientä syötävää, tarjoilemassa ja tiskaamassa. Jos olet kiinnostunut kertomaan Hyvän Paimenen kappelin toiminnasta kuvien tai sanojen kautta, tiedotuksen parissa voisi olla sinun paikkasi. Ota yhteyttä työntekijöihin, jos voisit palvella jollain tavalla.

Esantuvan leirikeskusEsantuvan risti

Esantupa

Esantuvan leirikeskus sijaitsee Kauhajärven rannalla Lapualla. Päärakennuksena toimii vanha pohjalaistalo ja entisestä navetasta on kunnostettu kaunis kappeli. Pihapiiriin on rakennettu myös erillisiä majoitusrakennuksia. Nimensä Esantupa on saanut tilan useasta Esaias-nimisestä isännästä.

Leirikeskuksella on pitkät perinteet leirien järjestämisessä. Vuosittaiseen toimintaan kuuluvat mm. juhannusjuhla, talkoot, rippileiri sekä leirejä lapsille, varhaisnuorille, nuorille, opiskelijoille ja nuorille aikuisille.

Vuokraamme leirikeskusta myös ulkopuolelle.

Ota yhteyttä:
Esantuvan leirikeskus
Honkiniementie 374, Kauhajärvi (Lapua)
044 2982602

Riitta Koukkari
riitta.koukkari@sley.fi