Toimintaa ja tapahtumia kaikille!

Kaiken toiminnan löydät tapahtumakalenterista. Lasten ja nuorten toiminnasta tarkemmin omalla sivulla.

Messut Kappelin päätoimintaa ovat messut. Ne keräävät yhteen kaikenikäiset seurakuntalaiset sunnuntaisin klo 12.00. Joka sunnuntai on saarnan aikana pyhäkoulu ja joka toinen viikko koululaisten junnuraamis. Messun jälkeen on kirkkokahvit, joissa ehtii vaihtamaan kuulumisia uusien ja vanhojen tuttujen kesken.

Concordia-piiri Luento ja keskustelua luterilaisten tunnustuskirjojen teemoista kerran kuussa maanantaisin klo 18.00. Iltojen vetäjänä Hannu Lehtonen.

Evankeliset opiskelijat Teemaillat tiistaisin klo 18.30. EO-iltojen ohjelmassa on raamattuopetusta, rukousta, tutustumista ja yhdessä laulamista. Tarjolla on myös iltapalaa ja illan päätteeksi hartaus. Katso lisää Evankelisten opiskelijoiden omilta sivuilta!

Lähetyksen neule– ja rupattelupiiri Tässä kunnon vanhanajan ompeluseura! Rupatellaan yhdessä ja jaetaan asioita - käsitöitäkin saa tehdä. Luetaan myös hartaus ja rukoillaan. Ja totta kai juodaan kahvit! Joka toinen keskiviikko klo 13.00-16.00.

Pastorin päiväkahvit Tule juomaan päiväkahvit pastorin seurassa! Laulamme Siionin Kanteleen lauluja ja hiljennymme kuuntelemaan raamattuopetusta. Joka kerta myös kunnon arpajaiset. Päiväkahvit tarjoaa joka toinen keskiviikko klo 13.00 Esa Luomaranta.

Raamattupiiri Joka toinen torstai klo 13.00, vetäjänä Mauri Pitkäranta.

Siionin Kanteleen lauluseurat
Tule laulamaan yhdessä Siionin kanteleen kauniita lauluja! Illat aloitetaan kahvitarjoilulla, laulujen lomassa kuullaan puheenvuoroja. Lauluseurat kerran kuussa torstaisin klo 18.

Kirjamyynti
Kappelin kirjamyynnissä on saatavilla niin SLEY-Median kuin muidenkin kristillisten kustantajien tuotteita. Tule tutustumaan tilaisuuksien yhteydessä! Sley-Media Oy julkaisee kristillistä kirjallisuutta, äänitteitä, Sanansaattaja-lehteä, nuortenlehti Nuottaa ja lastenlehti Vinkkiä.

Lähetystyö
Jokaisella on oikeus kuulla evankeliumi Jumalan Pojasta, joka on hänen puolestaan kuollut ja ylösnoussut. Jokainen tarvitsee evankeliumia, koska on vain yksi tie taivaan kotiin: Jeesus Kristus. Sen tähden Kristuksen kirkko tekee lähetystyötä lähellä ja kaukana. Sley on yksi luterilaisen kirkkomme lähetysjärjestöistä. Teemme työtä useissa eri maissa. Tutustu lähetystyöhön täällä.