Pyhäkoulu ja junnuraamis Hyvän Paimenen kappelilla on joka sunnuntai (kesää lukuun ottamatta) saarnan aikana pyhäkoulu lapsille sekä joka toinen viikko junnuraamis isommille koululaisille. Pyhäkoulussa ja junnuraamiksessa on monenlaista toimintaa ja jutustelua laulujen ja Raamattuun tutustumisen lomassa.

Lasten ja perheiden toimintaa Kappelilla ja Esantuvan leirikeskuksessa järjestetään monenlaisia tilaisuuksia ja tapahtumia koululaisille ja myös koko perheelle! Tarkempi ohjelma löytyy toimintakalenterista, kappelilla jaettavasta ohjelmalehtisestä sekä perhetyön omalla sähköpostilistalla sekä whatsapp-ryhmässä. Näille listoille voit liittyä laittamalla viestiä lapsi- ja perhetyöntekijälle leena.ylimaki@sley.fi.

Facebook: @SleyPerhetyoEP
Instagram: sley_perhetyo_ep

Kertsi -nuortenillat ja nuorten leirit Maailman mutkikkailla ja vaarallisillakin teillä tarvitaan pysyviä tienviittoja ja kestävää perustaa. Kertsin nuortenilloissa on rentoa yhdessäoloa, pelailua, kisailua, syömistä ja joka kerta saadaan hiljentyä Sanan äärelle. Kokoonnumme nuorteniltoihin pari kertaa kuussa perjantaisin. Lisäksi järjestetään leirejä Esantuvalla.

Instagram: sleynuoriso_seinajoki.

Valtakunnallisen nuorisotyön leireistä ja tapahtumista löydät tietoa täältä.

Lasten leirit
Sleyn Esantuvan leirikeskuksessa Lapuan Kauhajärvellä järjestetään leirejä ympäri vuoden: Junnuleirejä 7-10-vuotiaille ja Warkkuleirejä 11-14-vuotiaille. Leirit kokoavat väkeä ympäri maakuntaa ja välillä kauempaakin puuhastelemaan yhdessä ja tutustumaan Raamattuun. Lisätietoa ja ilmoittautuminen: www.sley.fi/leirit

Ripari
Sleyn rippileirien tuntomerkkejä ovat hyvä yhteishenki, tiivis tunnelma ja laadukas opetus. Riparilta saadaan hauskoja muistoja, uusia ystäviä ja hyviä eväitä elämän matkalle. Sley järjestää vuosittain yhdeksän riparia, joista yksi Lapuan Kauhajärvellä, Esantuvan leirikeskuksessa.